Karaisalı Belediyesi de mi bir turnuva düzenleyecek?

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI,(Adana),(SHA)-

Pandemi nedeniyle bir süre ara verilen Kızıldağ Yaylası Köyler Arası Futbol Turnuvası, aşılama ve normalleşme kararları ile birlikte tekrar sporseverlerle buluşuyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan turnuva için 1 Temmuz Perşembe günü kura çekimleri yapılacak. 13 takımın başvurduğu turnuva için antrenman sahası, futbol topları, takım formaları ve ulaşım ücretsiz olacak.

Turnuva organizasyonun bizzat başını çeken Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yuşa Davarcı da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda kuraların 1 Temmuz Perşembe günü çekileceğini ve bir çok imkanın turnuva takımlarına sunulacağını bildirmişti.

KARAİSALI BELEDİYESİ’NDEN SON DAKİKA ÇIKIŞI

Tüm bu olup bitenlerin ardından Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalılar Derneği Başkanı Hasan Dönmez ve AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak dün Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından “Turnuvayı biz düzenleyeceğiz” açıklaması yapıldı.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Bazı sporseverler ise kafa karışıklığının giderilmesi nedeniyle kendi aralarında bazı soruların cevaplarını aramaya başladı.

Karaisalı Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan başvuraları istyerek turnuvayı kendi mi organize edecek, yoksa bu yıl hem İlçe Belediyesi hemde Büyükşehir Belediyesi ayrı ayrı bir turnuva mı düzenleyecek?

Şuanlık bu muamma sürerken, yetkilerden yakın zamanda konuyla ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

1,154 total views, 1 views today

Bir cevap yazın