İYİ Parti’nin Adana’daki 14 ilçe başkanı’ndan ‘Büyüköztürk’ kararı 

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

22 Mart’ta yapılacak olan İYİ Parti Adana İl Kongresi öncesi, 14 ilçe başkanı İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Birol Büyüköztürk’e destek vereceklerini duyurdu.

İYİ Parti Adana İl Kongresi, 22 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek. Kongre öncesi 14 ilçe başkanı İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Birol Büyüköztürk’e destek vereceklerini belirtti.

7 Mart Cumartesi günü il binasında düzenlediği adaylık açıklamasının ardından ilçe başkanlarıyla bir araya gelen Büyüköztürk, kendisine destek vermek üzere gelen ilçe başkanlarına teşekkür etti.

Büyüköztürk’e destek veren ilçe başkanları ise özetle şunları söyledi:

“Seçim süreçleri dışında teşkilatı birleştiren ve bütünleştiren Birol Büyüköztürk’ün siyasette gençliği, enerjisi ve tecrübesiyle aynı uyum ve birliktelik duygusuyla partimize katkı sunmaya devam edeceğine inanıyoruz. Burada bulunan ve Adana’nın 14 ilçesini temsil eden ilçe başkanları olarak bizler, delegasyonlarımızla, meclis üyelerimizle birlikte bir ve bütün olarak 22 Mart Pazar günü gerçekleşecek İYİ Parti 2’nci Olağan Adana İl Kongremizde, Birol Büyüköztürk’ü desteklediğimizi, bu onurlu yolda birlikte yürümekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz. Adana’dan yaktığımız bu birliktelik meşalesinin kardeşlik türküleriyle birlikte Anadolu’nun dört bir yanına yayılacağına ve iktidar mücadelemize katkı sunacağına inanıyoruz.”

1,229 total views, 1 views today

Bir cevap yazın