İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca ve Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Işık, 2 gün önce babasını kaybeden önceki dönem Karaisalı Meclis Üyesi Hasan Köylü’ye taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Meclis Üyesi Işık, “2 gün önce babası vefat eden Hasan Köylü kardeşimize İlçe Başkanım Mehmet Koca, İbrahim Melekoğlu hocam, arkadaşlarımız Ahmet Kaleağası, Aydemir Yücel, Hasbi Özenir ve Mehmet Davarcı ile birlikte taziye ziyaretinde bulunduk. Hasan kardeşimizin babasına Allah’tan rahmet, geride kalanlarına ise sabır ve sağlıklı ömürler diliyorum.” dedi.
1,525 total views, 1 views today

Salbaş Haber Ajansı, tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hizmet veren bir medya kuruluşudur. Misyonumuz, yerel ve ulusal düzeyde en güncel ve önemli haberleri okuyucularımıza sunmaktır. Bağımsız gazetecilik ilkelerimiz doğrultusunda, topluma katkıda bulunmayı hedefliyoruz.