İYİ Parti Çukurova İlçe Teşkilatı’ndan Salbaş Mahalle Muhtarlarına ziyaret

İYİ Parti Çukurova İlçe Teşkilatı Başkan Mustafa İlker Akça başkanlığında Bozcalar ve Salbaş Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada bölgenin sorunları üzerine görüş alışverişi yapıldığı bildirildi.

İlk olarak Esentepe Mahalle Muhtarı Emine Meclis’e konuk olan parti kurmayları, daha sonra Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Evren, Kocatepe Mahalle Muhtarı Osman Işıklı ve Bozcalar Mahalle Muhtarı Hayri Küçük’ü ziyaret etti.
Muhtarlarla bölgenin sorunlarını masaya yatıran partililer, gerekli çalışmalar için girişimde bulunup konunun takipçisi olacaklarını kaydetti.

Ev sahiplikleri için muhtarlara teşekkür eden Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça, duyduğu memnuniyeti ifade ederek mülki amirlere Türk Bayrağı hediye etti.

Mahalle Muhtarları ise İYİ Parti heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Heyet daha sonra Salbaş’ta 10 vatandaşa parti rozeti takıp üye kaydı gerçekleştirdi.
Yeni üyelere partiye kattıkları güç için teşekkür eden parti teşkilatı, günün anısına fotoğraf çekilip bölgeden ayrıldı.

DALDABAN’DAN TEŞEKKÜR

İYİ Parti Çukurova İlçe Teşkilatı’nın Salbaş ve çevre köylerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Azmi Daldaban’da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı mahalle muhtarları ve Salbaş halkına teşekkür etti. Daldaban Salbaş’ta İYİ Parti’nin yaklaşık 500 üye sayısına ulaştığını da sözlerine ekleyerek İYİ Parti’ye kırsal kesimde büyük bir teveccüh olduğunu dile getirdi.

832 total views, 1 views today

Bir cevap yazın