İYİ Parti Aladağ Belediye Başkan Adayını belirledi

2019 yerel seçimlerinde 500 oy ile seçimi kaybeden İYİ Parti’nin adayı Halil Şahan’ın tekrar aday gösterileceği öğrenildi.

2019 yerel seçimlerinde CHP ile işbirliği kapsamında Aladağ’da önemli bir başarı elde eden İYİ Parti, Aladağ Belediye Başkan Adayını belirledi. Geçen yerel seçimde aday gösterilen Halil Şahan’ın yeniden aday gösterileceği belirtildi. Şahan daha önce AK Parti’de siyaset yaparken İYİ Parti’ye katılarak yerel seçimde önemli bir başarı elde etmişti.

İYİ Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre, Adana İl Başkanı Birol Büyüköztürk, Aladağ İlçe Başkanı Şaban Bal, Aladağ Belediye Meclis Üyesi Solmaz Durak, Adana Milletvekilleri Ayyüce Türkeş Taş ve Bilal Bilici il başkanlık divanı ile birlikte Halil Şahan’la bir görüşme gerçekleştirdi. Buradaki toplantıda Şahan’a “Çalışmara başla” denildiği aktarıldı.

Mevcut Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Akgedik’e karşı kazanacak en güçlü aday olarak gösterilen Şahan’ın resmi olarak adaylığının açıklanmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

581 total views, 1 views today

Bir cevap yazın