İYİ Parti Adana’da 4’üncü sıra Durak’ın

İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana çeşitli görevler üstlenen Mehmet Sertaç Durak, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28’inci dönem milletvekiliği genel seçimlerinde 4’üncü sıradan aday gösterildi.

Kurucu Üye, Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi, Kurucu Adana İl Başkan Yardımcılığı, Seyhan Belediye Meclis Üyeliği, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği gibi bir çok alanda partisini temsil eden Durak, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından seçilebilecek sıradan aday yapıldı.

2018’deki genel seçimlerde de 7’nci sıradan aday gösterilen Durak, bu kez 4’üncü sıradan aday gösterildi. İYİ Parti’nin hem Adana da hemde Türkiye genelindeki yükselişi baz alındığında Durak’ın seçilebilecek sıradan aday gösterilmesi parti tabanında heyacan yarattı.

Veli Andaç Durak’ın oğlu ve ADANA’nın efsane belediye başkanı Aytaç Durak’ın yeğeni olan Sertaç Durak, 2 Nisan Pazar günü yapılan teyamül yoklamasında da parti üyelerinin teveccühü ile ilk 5’e girme başarısını göstermişti.

Kimdir?

23 Agustos 1974 yılında ADANA’nın Karaisalı ilçesinde doğup büyüdü. Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu, İngiltere’de yabancı dil eğitimi aldı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmanın sahibi olan Durak, evli ve 2 çocuk babasıdır. Durak, İngilizce bilmektedir.

510 total views, 1 views today

Bir cevap yazın