İYİ Parti Adana İl Teşkilatı’ndan hodri meydan!

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Adana İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde Meral Akşener aleyhine açılan twitter etiketine yaptığı basın açıklamasıyla ses yükseltti.

İl binasında Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu ve partililer eşliğinde gerçekleşen toplantıda Genel Başkan Meral Akşener’e destek açıklaması yapıldı.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Şunu herkes bilsinki ölsekde kalsakda genel başkanımız sayın Meral Akşener’in her zaman yanındayız. Çünkü biz bu vatanın sevdalısıyız. Tüm kamuoyununda bunu böyle bilmesini istiyoruz” dedi.

Başkan Boyvadaoğlu, “Üzülerek söylemeliyim ki Hira Dağı kadar Müslümanım ve Tanrı da kadar Türk’üm diyenler” Müslüman bir Türk kadını olan bir anne olan genel başkanımız Sayın Meral Akşener’e maalesef geçen günlerde sosyal medyada “Fosforlu Meral” diye bir karalama çalışması gerçekleştirdiler. Biz İYİ Parti olarak Müslüman bir Türk kadını ve bir anne olan genel başkanımız Sayın Meral Akşener’e yapılan bu hakareti asla kabul etmiyoruz ve kınıyoruz. Bu olayı Türk siyasi tarihinde şu ana kadar yapılmış en büyük hakaret olarak kabul ediyoruz. Bizler İYİ Partili olarak onların aksine Hira Dağı kadar müslüman ve Tanrı Dağı kadar Türküz” diye konuştu.

Basın açıklamasında söz alan Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu’da Meral Akşener’e sosyal medyadan yapılan çirkin saldırıyı en ağır şekilde kınadı.

898 total views, 1 views today

Bir cevap yazın