İYİ Parti Adana İl Başkanı istifa etti

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Gençlik Kolları Adana İl Başkanı İbrahim Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu.

Yılmaz, açıklamasında yol yürüdüğü arkadaşlarına teşekkür ederek, “Hepinizle aynı çatıda olmaktan şeref duydum. Üzülerek belirtmek isterimki gorevimden an itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Hakkınızı helal edin. Benim varsa helal olsun.” dedi.

Gördüğü lüzum üzerine istifa ettiğini belirten Yılmaz, “Gerek genel seçimler gerek yerel seçimlerde cansiparhane bir şekilde çalışan arkadaşlarıma tekrardan çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun. Bir insan inandığı dava ölçüsünde emeğini koyarmış ortaya. Ben ve teşkilatım elimizden gelenin daha fazlasını ortaya koyduk. Allah hepsinden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Türk Milletine daha güzel bir gelecek hazırlama hayaliyle yanıp tutuştuklarını ve bu bilinçle hareket etmeye devam edeceklerini ifade eden Yılmaz, “Gençlerin gözündeki ışık olmazsa bu yola çıkmazdım diyen bir genel başkanın arkasında olmayı kendime hem onur hem şeref adlettim. Her köşesine sevdalandığımiz ülkemiz ve yüce Türk Milletimize daha güzel bir gelecek hazırlama hayaliyle yandık tutuştuk. Gençliğimizi bu uğura bağışladık. Ve bu ugurda bu bilinçle hareket etmeye devam edecegim.
Mensubu olmaktan gurur duyduğum partim ve Adana İl Genclik Kolları Başkanlığı görevimden gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayım. Tüm haklarım helal olsun. Ülkemizin dört bir yanındaki kardeşlerim unutmasınlarki Adana’da bir kapıları var. Selametle..” ifadelerine yer verdi.

1,011 total views, 1 views today

Bir cevap yazın