İsa Ayanoğlu arı gibi

İYİ Parti Adana’da 8’nci sıra milletvekili adayı Av. İsa Ayanoğlu, haftasonu yaptığı programlarda memleketi Aladağ’ı karış karış gezdi. Burada yoğun ilgiyle karşılaşan Ayanoğlu, hemşehrileriyle bayramlaşıp 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

Adana siyasetinin çalışkan isimlerinden Av. İsa Ayanoğlu, enerji ve dinamizmiyle kentte adeta mekik dokuyor. Sabah 06.00’da başlayıp gece saat 23.00’a kadar seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ayanoğlu, sıkılmadık el, ayak basılmadık yer bırakmıyor.

Belirlenen programlar çerçevesinde ADANA’nın 15 ilçesini karış karış gezen Ayanoğlu, çalışma performansıyla adeta göz dolduruyor.

“BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ”

Vatandaşların İYİ Parti’ye gösterdikleri ilgi ve güzel geri dönüşlerin çalışma azimlerini yükselttiğini söyleyen Ayanoğlu,
“İYİ Parti’nin vekil adayı olarak son güne kadar dokunmadığımız, derdini dinlemediğimiz hemşehrimiz kalmayacak. Adana’da birlikte tarih yazacağız” dedi.

“HALK DEĞİŞİM İSTİYOR”

Köy, Mahalle, Pazar, Esnaf, kafe, kahvehane gibi yerlerde vatandaşın sorunlarını dinleyip notlar alan Ayanoğlu,
“Seçim startı verildiği günden beri yorucu ama çok verimli programlar gerçekleştirdik. Dokunmadık yürek bırakmıyoruz. İYİ Parti olarak her bir hemşehrimiz bizim için kıymetli. 14 Mayıs günü sandıkta çok farklı bir sonuçla karşılaşacağımızı düşünüyorum. Halk değişim istiyor ve bunu yapabilecek tek güçte kendileri. Birlikte başaracağız, Adana ve Türkiye’de hep birlikte tarih yazacağız” dedi.

297 total views, 1 views today

Bir cevap yazın