Huzurevleri’ne Karaisalı doğumlu aday! Ömer Çopur Muhtar Adayı oldu

ADANA’nın Karaisalı ilçesinde doğup büyüyen Adana Su ve Kanalizasyon İşleri Personeli olarak çalışıp emekli olan Ömer Çopur, Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nden Muhtar Adayı olduğunu duyurdu.

Çopur, adaylık açıklamasını sosyal meyda hesabından gerçekleştirdi. “Daha iyi, daha temiz bir Huzurevleri için deneyimli, belediyeci muhtar adayı” sloganıyla yola çıkan Çopur, ilk hedefinin sorunları yerinde görüp çözüm odaklı bir anlayış ile yol ve temizlik sorununa tamamen son vermek olduğunu kaydetti.

Adaylık açıklamasının ardından binlerce tebrik mesajı alan Çopur, vaatlerini ise 9 maddelik bir manifesto yayınlayarak paylaştı.

ASKİ’de çalıştığı dönemlerde Kurttepe’den Mavi Bulvar’a kadar mekik dokuduğunu ifade eden Çopur, bu sebeple bu bölgeyi çok iyi tanıdığını dile getirdi.

İŞTE O VAATLER!

1- Daha bakımlı bir mahalle
2- Daha güzel parklar
3- Sinek ve haşere ile etkin mücadele
4- İyi ve kötü günlerinizde muhtarlık desteği
5- Kamu, kurum ve belediyelerle uyumlu çalışma
6- Yerel Sanatçıların sahne aldığı bahar şenlikleri
7- Yoksul ailelere sosyal yardım
8- Ücretsiz internet ve spor alanları
9- Forum Frime bölgesinin pazar yeri çalışmasını hızlandırmak

Tüm bu açıklamaların ardından ise Karaisalı’da eğitimci olarak görev yapmış olan Ziya Polat ise Ömer Çopur için övgü dolu sözler sarfetti.
Polat, Çopur ile ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşıp, “Huzur’a huzur getirecek muhtar adayı” sözleriyle övgüler yağdırdı.

Polat, Çopur için şunları söyledi:

“Huzur kelimesini sadece mahalle ismi olmaktan çok; mahalleyi huzura kavuşturacak bir vizyona ve siyasi bir bakış açısına sahip, donanımlı bir kardeşimiz mahallemizin muhtar adayı.
Adana bürakrasisini yakından tanıyan, doğup büyüdüğü Çukurova ilçesini; sokak sokak ve cadde cadde bilen, tanıyan bir Çukurova’lı kardeşimiz.
Donanımlı, bilgi ve tecrübeli, özgüveni yüksek, bulunduğu her ortamda fark yaratacak kabiliyete sahip bir kardeşimiz.
Bizden biri ve içimizden biri ÖmerÇopur.
Sizleri ve Huzuru seviyor”

Ömer Çopur kimdir?

1968 Karaisalı/Fadıl Köyü doğumlu.
Evli ve 2 çocuk babası.
Endüstri Meslek Lisesi Mezunu.
ASKİ’de çalıştı, emekli oldu.

842 total views, 1 views today

Bir cevap yazın