Haluk Levent’ten Koca ailesine ziyaret

Adanalı ünlü şarkıcı Haluk Levent, İYİ Parti Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Recep Koca ve ailesini Kızıldağ Yaylası’ndaki evinde ziyaret etti.

Binlerce yardıma muhtaç ailelere el uzatan ve AHBAP kuruluşu ile Türkiye’de çığır açan ünlü rock şarkıcısı Levent, Salbaş’ta hizmet veren ‘Koca Tarım’ işletmesinin patronu Okan Koca’nın kahvaltı davetine kayıtsız kalmadı. Levent, twitter’dan yaptığı espirili bir paylaşımla, “Sevgili kardeşim Okan Koca aradı. Abi annem yaylada kahvaltı hazırlamış. Bizi kırmazsan davet etmek istiyoruz diyince, bende olmaz Okan kabul edemem. Bu hiç etik olmaz dedim ve hemen kabul ettim” dedi. Bunun üzerine Kızıldağ Yaylası’na gelen Haluk Levent, Koca ailesi ile birlikte bir süre sohbet edip yemek yedi.

İYİ Parti Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Recep Koca, ziyaretinden ardından Haluk Levent ile oldukları bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Kahvaltıda Haluk Levent misafiriz oldu. Sağ olsun, var olsun. AHBAP’ım. Teşekkür ediyorum” notuyla yayınladı.

İş insanı Okan Koca da, davetine icabet eden Haluk Levent’e ziyareti için teşekkür etti. Levent’te ev sahiplikleri için Koca ailesine teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti ifade etti. Görüşme, çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

841 total views, 2 views today

Bir cevap yazın