Halis Konut nişanlanıyor

ADANA’nın Çukurova ilçesinde yaşayan Halis Konut, bir süredir beraber olduğu Gül Arık ile 8 Temmuz Cumartesi günü evlilik yolunda ilk adımlarını atacak.

İlçenin Salbaş Mahallesi’nde tarım ve hayvancılık sektörü ile birlikte uzun yıllardır bu işler üzerinden geçimini sağlayan Konut, 8 Temmuz Cumartesi günü saat 19:00’da herkesi Salbaş Düğün Salonu’nda yapacak oldukları nişan organizasyonuna davet etti. Konut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu mutlu günümüzde siz değerli abilerimi kardeşlerimi aramızda görmekten onur duyarız, herkesi bekliyoruz. Biz davet edilmedik demeyelim herkes başımızın tacıdır” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda aileler arasında yapılan tatlı merasimi ile birlikte Arık ve Konut aileri genç çift için söz kesti. Evlilik yolunda ilk adımları atacak olan genç ikili, şimdi de yerel sanatçı Mücahit Kolankaya’nın sahne alacağı nişan organizasyonuyla birlikte, yüzük takıp birlikteliklerini perçinleyecek.

Salbaş ve çevre köylerden onlarca davetlinin katılması beklenen nişana, özellikle yörüklerin damga vuracağı belirtiliyor.

860 total views, 1 views today

Bir cevap yazın