Halis Konut ile Gül Arık nişanlandı

ADANA’nın Çukurova ilçesinde yaşayan Halis Konut, bir süredir beraber olduğu Gül Arık ile görkemli bir organizasyon eşliğinde nişanlandı.

İlçenin Salbaş Mahallesi’nde tarım ve hayvancılık sektörü ile birlikte uzun yıllardır bu işler üzerinden geçimini sağlayan Konut, evlilik yolunda ilk adımları atarak Gül Arık ile yüzük taktı.

Yerel Sanatçı Mücahit Kolankaya’nın sahne aldığı nişanda, gelin ve damat alana gelmesiyle birlikte dans ile başlangıç yaptı. Çeşitli oyun havaları ve halay ile devam eden nişan programı, davetlilerin de eşlik etmesiyle unutulmaz dakikalara sahne oldu.

200 BİN TL DEĞERİNDE TAKI

Salbaş Düğün Salonu’nda onlarca davetlinin katıldığı ve yörüklerin damga vurduğu nişan programında genç çifte 200 bin TL değerinde takı takıldı. Takı merasimine geçilmesinin ardından bir çok misafir genç çifte destek olmak amacıyla adeta kuyruğa girdi. Takı törenin ardından genç ikiliye yaklaşık 200 bin TL değerinde nakdi destek toplandığı öğrenildi.

GENÇ ÇİFTTEN TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz aylarda aileler arasında yapılan tatlı merasimi ile birlikte Arık ve Konut aileri genç çift için söz kesti. Evlilik yolunda ilk adımları atan genç ikili, davete icabet eden tüm misafirlere teşekkür etti. Düzenledikleri nişan programına katılan davetlilere şükran duyduklarını ifade eden genç çift, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz. Darısı düğünümüze. Yakın zamanda tekrar görüşmek üzere” diye konuştular.

Nişan töreni, çeşitli oyun havaları ve uzun kuyrukların oluştuğu halayların ardından fotoğraf çekimleriyle son buldu.

1,008 total views, 2 views today

Bir cevap yazın