Güven Özgül, Gamze Aytemur ile sözlendi

Salbaş Haber Ajansı’nın kurucusu DHA Muhabiri Güven Özgül, üniversite okuduğu dönemde aynı sınıfta tanıştığı kız arkadaşı Gamze Aytemur ile sözlendi.

İskenderun Teknik Üniveristesi’nde başlayan serüven de ilk adımlar atılarak Özgül ve Aytemur aileri genç çift için söz kesti. Gazetecilik ve Habercilik bölümünü aynı sınıfta okuyarak tanışan genç çift, 4 yıllık birlikteliğin ardından dünya evine girme yolunda ilk adımlarını atarak yüzük taktı.

Hatay’ın İskenderun ilçesine yerleşerek kurumsal bir mağazada çalışan Özgül, yaşamını artık burada sürdüreceğini belirterek, “4 yıllık birlikteliğin ardından hayallerimizi gerçekleştirme yolunda ilk adımı attık. Çok mutluyum. Darısı nişan ve düğünümüze inşallah” ifadelerini kullandı.

İskenderun Şubesi Tudors gömlek giyim mağazasının müdür yardımcısı olarak görev yapan Aytemur ise, “Biz bugünü hep hayal ettik. Rabbim dualarımızı kabul etti ve sonunda sevgimiz her şeyin üstesinden geldi. Zorlu bir sürecin sonunda ilk adımı attık. Gerçekten birbirlerini seven insanlar her ne olursa olsun asla pes etmesinler. Biz hiçbir zaman pes etmedik. Her gün daha çok inandık ve başardık. Ellerimi hiç bırakmadığı için ona minnettarım. Bundan sonra çok daha güzel günler bizi bekliyor.” ifadelerine yer verdi.

1,174 total views, 1 views today

Bir cevap yazın