Demirören Haber Ajansı Muhabiri Güven Özgül, 34’üncü haftanın Adana Demirspor-Başakşehir maçını takip etmek amacıyla kurumunca görevlendirilirdi.
Demirören Haber Ajansı, 3 yıl önce
Karaisalı Muhabiri olarak göreve getirdiği Güven Özgül’ü Avrupa şansı olan Adana Demirpsor’un BAŞAKŞEHİR ile oynayacağı maçta görev verdi.
Yaptıgı haberlerle bölgenin bir çok olayını ulusal basına taşıyan genç muhabir, ilkkez resmi bir müsabakada basın mensubu olarak görev alacak.
872 total views, 1 views today

Salbaş Haber Ajansı, tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hizmet veren bir medya kuruluşudur. Misyonumuz, yerel ve ulusal düzeyde en güncel ve önemli haberleri okuyucularımıza sunmaktır. Bağımsız gazetecilik ilkelerimiz doğrultusunda, topluma katkıda bulunmayı hedefliyoruz.