Göreve resmen başladı! Salbaşlı isim Adanaspor teknik heyetine alındı

Salbaşlı isim Muhammed Savaşçı, Trendyol 1’nci ligde mücadele eden Adanaspor’un teknik kadrosuna dahil edildi.

Bugüne kadar bir çok kulüpte top koşturan başarılı futbolcu, Eyüp Arın yöntemindeki turuncu beyazlı takımda antrenör yardımcısı olarak göreve başladı.

Karaisalı ilçesine bağlı Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası’nda da bir çok takımda forma terleten Savaşçı, aynı zamanda burada antrenörlük görevleri de üstlendi.

Bugüne kadar Adanaspor’un alt yapısında antrenör olarak görevler üstlenerek Türk Futboluna yetenekli oyuncular yetiştiren tecrübeli antrenör, A takımda idmanlara çıkmanın mutluluğunu yaşadı.

Muhabirimiz Güven Özgül’e özel açıklamalarda bulunan Savaşçı, Adanaspor’a hizmet etmenin gurur verici olduğunu dile getirdi. Alt yapıdan sonra A takımı çalıştırmanın sevindirici olduğunu kaydeden başarılı hoca, görev süresinin kısa süreliğine olduğunu ve yeni gelecek olan yardımcı antrenörün boşluğunu doldurmak üzere heyette yer verildiğini belirtti.

Savaşçı, “Şimdi görüyorum sevdiğimiz dostlarımız A takım teknik heyetine dahil edildiğimizi paylaşmış ama bu kısa süreli bir görev süreci olarak bildirildi bana. O yüzden ben sosyal medya hesaplarımda duyurmadım bu gelişmeyi. Belkide biz devam ederiz sürekli ama şuan için kesinleşmiş bir durum söz konusu değil” dedi.

Savaşçı, ileryen dönemlerde ise hedefi yüksek tutuyor. Gönül verdiği Adanaspor’u birgün teknik direktör olarak çalıştırmayı her antrenör gibi zamana bırakıyor.

Farklı takımlardan transfer teklifleri olduğunu da aktaran Savaşçı, şuan için yoluna Adanaspor’da devam edeceğini bildirdi.

Savaşçı, Kızıldağ Futbol Turnuvası’nda ise geçen sezonki takımı Döleksiporla yola devam edeceğini kaydetti.

1,451 total views, 1 views today

Bir cevap yazın