Erik: “Teşkilatımız Büyüköztürk’ü istiyor”

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Adana İl Teşkilat Başkanı Yunus Erik, İl Başkan Adayı Dr. Birol Büyüköztürk’e kayıtsız şartsız destek verdiklerini belirterek, “İYİ Partinin geleceğini kendi menfaatlerinin üzerinde tutan tüm İYİ ve cefakar kardeşlerimin, geçmiş süreci de göz önünde tutarak, Sn. Dr. Birol BÜYÜKÖZTÜRK etrafında birleşmeleri temennisinde bulunuyorum.” dedi.

İYİ Parti Adana İl Teşkilat Başkanı Yunus Erik, 22 Mart’ta yapılacak olan il kongresinde il ve ilçe teşkilatları olarak 21’nci Dönem Milletvekili ve Parti’nin Kurucular Kurulu Üyesi olan Dr. Birol Büyüköztürk’e destek vereceklerini belirtti.

Teşkilât Başkanı Yunus Erik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Büyüköztürk’ün uğradığı haksız ithamlara da cevap verdi.

Erik, yaptıgı paylaşımda, “Dr. Birol Büyüköztürk, gençlik yıllarından beri ülkücü hareketin içinde bulunan, yedi göbek Adanalı, Türk Milliyetçisi bir dava adamıdır. Daha kimse yokken Sn. Meral Akşener’in yanında olmuş; partinin Adana, Mersin, Osmaniye yapılanmasının mimarlığını yapmıştır…
Ortada parti yokken, herkes korkarken, o taşın altına elini değil gövdesini koymuş; muayene odalarında, ofis köşelerinde 7_8 ay boyunca, haftada 3_4 gün cesurlar hareketine öncülük edecek, güçlü, iradeli, vatansever insanlarla istişare ederek, önderlik ederek, Adana teşkilatının çatısını oluşturacak ekibin lokomotifi olmuştur…
Partinin kurulma aşamasında Kurucular kurulunda yer almış ve bugüne kadar geçen 2.5 yılda, hiçbir makam, mevki talep etmeden, var gücüyle İYİ Partinin bir neferi olarak çalışmıştır.” dedi.

Erik’in açıklamasındaki satır başları şöyle:

“İYİ BİR EŞ, İYİ BİR BABA”

Önce Adana Erkek lisesini ardından Ç.Ü Tıp fakültesini bitirdikten sonra, doktor olarak başladığı meslek hayatında devletin çeşitli kademelerinde çalışmış, üst düzey yöneticilikler de bulunmuş (Adana Sağlık Müd. yardımcılığı, Numune Hastanesi Başhekim yardımcılığı), Türk Sağlık Sen. Adana kurucu başkanlığı yapmış ve 21’nci dönemde de TBMM’de Milletvekili olarak görev yapmış olan Sn. Birol BÜYÜKÖZTÜRK aynı zaman da iyi bir eş, iyi bir baba ve dededir.

“KAVGACI DEĞİL UZLAŞMACI”

Siyasette ben değil BİZ diyen, liyakate önem veren, OMURGALI siyaset yapan, lider kişilik özellikleri olan, dürüst güvenilir güçlü ve babacan bir şahsiyettir…
Kavgacı değil UZLAŞMACI, bölücü değil BÜTÜNLEŞTİRİCİ, öteleyici değil KUCAKLAYICI özellikleriyle, İYİ Partinin Adana’da ihtiyacı olan BİRLEŞTİRİCİ kişi Sn. Birol BÜYÜKÖZTÜRK’tür.

‘TEŞKİLATIMIZ BÜYÜKÖZTÜRK’Ü İSTİYOR’

Partimizin tüm teşkilatları tarafından, tanınan bilinen ve istenen bir kişi olan Sn. BÜYÜKÖZTÜRK’ün teşkilatlarla uyum içinde, etkin ve yetkin çalışacağına dair inancım tamdır.

“İL BAŞKANLIĞI MAKAMINI FAZLASIYLA HAKEDİYOR”

Önümüzdeki süreçte yapılacak Adana İYİ Parti İl başkanlığı seçiminde, elini taşın altına koyarak, Adana’da İYİ Partiyi çok daha iyi mertebeye çıkarmak, birlik ve beraberliği tekrar tesis etmek için, İl başkanlığına adaylığını koyan Sn. Dr. Birol BÜYÜKÖZTÜRK’e çıktığı bu kutlu yolda, canı gönülden başarılar diliyorum ve bu makamı fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum.

“BÜYÜKÖZTÜRK ETRAFINDA BİRLEŞELİM”

Ve gerçekten İYİ Partinin geleceğini kendi menfaatlerinin üzerinde tutan tüm İYİ ve cefakar kardeşlerimin, geçmiş süreci de göz önünde tutarak, Sn. Dr. Birol BÜYÜKÖZTÜRK etrafında birleşmeleri temennisinde bulunuyorum…

“BİRLİK VE BERABERLİK’TEN ASLA ÖDÜN VERMEMELİYİZ”

Son söz olarak da; seçimler demokratik siyasetin olmazsa olmazıdır, ama bu süreçte herkesin ana hedefinin İYİ Partimizi en üst mertebeye getirmek olduğunu unutmamasını; bunun içinde birlik ve beraberlikten asla ödün vermememiz gerektiğini ve bu hususta herkesin elinden geleni yapacağına inancım tamdır.
ALLAH birliğimizi dirliğimizi bozmasın…

1,818 total views, 1 views today

Bir cevap yazın