Ekrem İmamoğlu o tweeti atarak çok doğru bir iş yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, twitter hesabından HDP eş genel başkanı Pervin Buldan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i etiketleyerek kadınlar gününü kutlamasına gazeteci yazar Necdet Saraç, “Çok doğru bir hamle” sözleriyle destek verdi.

TV 100’de Emre Buga’nın moderatörlüğünde “Bakış Açısı” programına konuk olan Saraç, “Ekrem İmamoğlu bu tweeti atarak siyasi ve toplumsal gerginliği ortadan kaldırmak için önemli bir hamle yaptı. Bu toplumun ayrışması değil bütünleşmesi lazım. Bu tweet gerginlikleri bir nebzede olsa azalttı Sayın İmamoğlu’ndan bu hamleleri sürdürmesini bekliyoruz.” dedi.

Bir diğer gazeteci yazar Mehmet Tezkan ise yine aynı programda İmamoğlu’nun tweeti ile ilgili, “Türk siyasetinde zaten iki kadın genel başkan var. Birisi Meral Akşener diğeri de Pervin Buldan. Bu isimleri etiketleyerek kutlama mesajı yayınlanması gayet normal, eğer üçüncü bir kadın genel başkan olsaydı ve onu etiketlemeseydi yapılan eleştirilere hak verirdim ama yok, o halde bu konuyu uzatmanında bir anlamı da yok” dedi.

838 total views, 1 views today

Bir cevap yazın