Duran Bülbül, MHP’den Karaisalı Belediye Başkan Adaylığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi’ne uzun yıllardır hizmet eden “Tuğçe Pozantı Su” firmasının sahibi Duran Bülbül, memleketi Çakallı Köyü’nde Karasialı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Partisinden bir dönem meclis üyeliği görevinde de bulunan Bülbül, adaylık açıklamasını memleketi Çakallı Köyü’nde yaptı. Hemşehrilerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda Bülbül’e tam destek verildi. MHP’li Bülbül adaylık açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yoğun katılım ve verilen destekten dolayı memnuniyetini ifade etti. Bülbül, “Karaisalı Belediye Başkan A.Adaylığımızı ilk yuvan evindir diyerek Çakallı Köyümüzde, bir bütün olarak hep beraber kucaklaşarak yaptık. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan köylüm ve akrabalarıma teşekkür ederim” dedi.

“KARAİSALI HİZMET GÖRMÜYOR, BU YÜZDEN ADAY OLDUM”

Aday Adaylığı süreci ile ilgili Güven Özgül’e özel açıklamalarda bulunan Bülbül, Karaisalı’nın hizmet alamadığını dile getirdi. Aday olmaya nasıl karar verdiğini anlatan Bülbül, “Ben uzun yıllardır bu davaya hizmet etmiş çok bedeller ödemiş bir kardeşinizim. Bu partide meclis üyeliği görevinde de bulundum. Karaisalımızın çok önemli kaynakları var ve kullanılmıyor. Karaisalı Belediyesi 2 dönemdir bizde ama hizmet yok, proje yok. Bende elimi taşın altına koymaya karar verdim” diye konuştu.

“KARAİSALI BACASIZ SANAYİ OLACAK”

Bülbül, Karaisalı’nın merkez bir ilçe olduğunu ve hizmet alma noktasında yetersiz kalındığını belirtti. Projelerini çok yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağını söyleyen Bülbül, en öncellikli hedefinin Karaisalı kara yolunun duble yol ve ilçeyi Pozantı’ya bağlayan yolun bir an önce tamamlanması olduğunu kaydetti. Bülbül, “Karaisalı Karayolu duble yol olunca hem trafik rahatlayacak hem ölümlü kazaların önüne geçilmiş olacak. Karaisalı Pozantı yolu tamamlandığı ise ulaşım süresi 30 dakikaya inecek ve ilçemizde hareketlilik artmış olacak. Buda esnafa yarayacak” dedi.

“KARAİSALI GÖÇ ALAN BİR İLÇE OLACAK”

“E şimdi bakıyorsunuz Karaisalı yıllardır olduğu gibi duruyor hiç bir hareketlilik hiçbir hizmet yok. Karaisalı göç almamış hep göç vermiş. Biz projelerimizle geliyoruz. Karaisalı’nın kaynakları kullanılmıyor. Örneğin Karaisalı’da kimse kaplıcanın olduğunu bilmiyor. Belediye Başkanı da bilmiyor kimse bilmiyor. Bu kaynakları kullanıp Karaisalı ekonomik ve turzim anlamında önemli bir ilçe olacak. Yine Kapıkaya kanyonu ile ilgili önemli düşüncelerimiz var. Turizm açısından önemli bulduğunuz bu bölge yeterince duyurulamadı, biz burada güzel işler yapıp bu bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğiz”

Bülbül, şöyle devam etti:

“E bakıyorsunuz bir Kızıldağ Futbol Turnuvası düzenleniyor ve oranın en önemli su firmasını o turnuvaya sponsor yapamamışsınız. Yine burada da biz devreye girdik Tuğçe Pozantı Su olarak turnuvaya destek verdik. Belediye Başkanı olmamız halinde Kızıldağ’ı spor kompleksi haline getireceğiz”

894 total views, 2 views today

Bir cevap yazın