Durak’tan teşekkür

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

Seyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sertaç Durak, koronavirüs tedavisinin ardından, arayan, soran, ve mesaj atarak geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Durak, sosyal medya hesabından yaptığı, “iyiki varsınız” başlıklı paylaşımında,
“Değerli hemşehrilerim uzun süreden beri COVİD-19 tedavisi görmekteydim. Bugün 26’ncı günü geride bıraktım. Saglığım rabbime binlerce kez şükürler olsun ki çok daha iyi” dedi.

ARAYAN SORAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Durak, tedavi gördüğü süreçte kendisini arayan, soran ve mesaj atan herkese teşekkür etti.

Durak, “Hastalığımda gösterdikleri üstün gayret ve çabalardan dolayı; başta değerli enfeksiyon uzmanı Acil Doktoru Tamer Alpaydın olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Dr.Rıza Mete’ye, Doç.Dr.Mehmet Karataş ve çok değerli enfeksiyon uzmanı Acil Tıp Dr.Umut Gümüşay’a, Dr.İsmet Uslu’ya Seyhan Devlet Hastanesi’de hemşire arkadaşlar ve yardımcı personele, değerli arkadaşım teknisyen amiri Ahmet Ergen’e tüm sağlık çalışanlarına, beni bu kötü günümde yalnız bırakmayan çok değerli aileme, telefon, mesaj ve sosyal medya’dan dualarını esirgemeyen siz değerli hemşehrilerim ve dostlarıma, İyi Parti Genel Başkanım Sayın Meral Akşener’e, eski bakanlarımıza ve milletvekillerimize , GİK üyelerimize, İl Başkanım Göktürk Boyvadaoğlu’na, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, meclis üyelerine, belediye çalışanlarına bu zor günlerde bana destek olan tüm sevenlerime sonsuz şükranlarımı belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK TEMENNİSİNDE BULUNDU

Durak, “COVID-19 sebebiyle kaybettiğimiz, maalesef cenazesine bile katılamadığım tüm hemşehrilerime ve tüm insanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Rabbim hasta olanlara acil şifalar, dertli olanlara deva, sıkıntıda olanlara da gönül ferahlığı versin. Şükranlarımı ve saygılarımı sunarım sağlıkla kalınız.” dedi.

925 total views, 1 views today

Bir cevap yazın