Durak: “Spor Şehri Adana’yı inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz”

Adana siyasetinin önemli isimlerinden Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sertaç Durak, “Spor Şehri Adana’yı sizlerle birlikte inşa etmek ve şehrin her bölgesinde her vatandaşımızın spor yapma imkanını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Adana’nın Karaisalı ilçesine bağlı Kızıldağ Yaylası’nda  bu yıl 10’uncusu organize edilen Futbol Turnuvası’nın ata yadigarı topraklarda fair play çerçevesinde tamamlandığını belirten Sertaç Durak, “Adana Büyükşehir Belediyemiz yıllardır ana sponsoru olduğu, bu tür turnuvalarla bir araya gelmemizi sağlamakta ve hemşehricilik ruhumuzu güçlendirmektedir. Zeydan Karalar Başkanımızın destek ve talimatları ile bu yıl daha fazla imkan ve olanak sağlamaya çalıştık. Farklı köy ve mahallelerimizden gelen vatandaşlarımızla bir arada olduk. Takımlarımız yine bize doyumsuz zamanlar yaşattı. Heyecanlandık, sevindik, üzüldük ama her anında birbirimize olan bağlarımızı güçlendirdik” ifadelerini kullandı.

Turnuva’nın Kızıldağ Yaylası’na, esnaflara ve gençlere olan katkısının önemine vurgu yapan Durak, “Yine sporun ve bu tip sportif etkinliklerin gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutması da ayrıca bizim için çok önemli. Spor Şehri Adana’yı sizlerle birlikte inşa etmek ve şehrin her bölgesinde her vatandaşımızın spor yapma imkanını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Durak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Sağlığımızın mutluluğunuzun bereketimizin ve birlik ruhunuzun artacağını temenni eder.
Bu organizasyonda bizlerle birlikte emeği geçen, katkı koyan Karaisalılılar Derneğimize, Karaisalı Belediyemize, Karaisalı Kaymakamlığımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum”

445 total views, 1 views today

Bir cevap yazın