Durak: “Kızıldağ Futbol Turnuvası birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor”

Seyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi M.Sertaç Durak, bu yıl 9’uncusu organize edilen Kızıldağ Yaylası Köyler Arası Futbol Turnuvası’nın açılış törenine katılarak, “Bu etkinlik birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Birleştirici etkisi olan mahalli organizasyonlara ülkemizin daha fazla ihtiyacı var.” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı Belediyesi ve Karaisalılar Derneği himayesinde organize edilen Köyler Arası Futbol Turnuvası’na Zeydan Karalar ile birlikte katılan M. Sertaç Durak, “Hemşehrilerimizin bu birlik beraberlikten duyduğu özlem ve ilgi çok yoğundu, özellikle gençler ve ailelerin yoğun ilgisi ile karşılaştık.” ifadelerini kullandı.

“MAHALLİ ORGANİZASYONLAR ÖNEMLİ”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin turnuvaya katılan 16 takıma sağladığı kolaylıklara değinen Durak, birleştirici etkisi olan mahalli organizasyonların önemine vurgu yapıp şunları ifade etti:

“Adana Büyükşehir Belediyemiz olarak Sn.Başkanımız Zeydan Karalar’ın talimatıyla Aytaç Durak Tesislerinin bakımı,takımların ulaşım imkanı, formaları,topları ve yelekleri,ödülleri, ambulans,sağlık ve diğer tedbirler hakem ücretleri imkanlar ölçüsünde antrenman sahaları gibi hizmetleri sağladık.
Geçen yıl da hazırlandık ama pandemiden dolayı yapamadık. Bu yıl daha uygun koşullar oluştu biz de hazırlıklarımıza Şubat ayında başlayıp faliyete geçirdik.Bu tip birleştirici etkisi olan mahalli organizasyonlara Ülkemizin daha fazla ihtiyacı var. Hemşehrilerimin yoğun ilgisi bizleri bir kez daha mutlu etti hepsine tekrar teşekkür ederim.”

869 total views, 1 views today

Bir cevap yazın