Davarcı’dan turnuva açıklaması

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü M.Yuşa Davarcı, yeni sezon öncesi Kızıldağ Yaylası Köyler Arası Futbol Turnuvası ile ilgili önemli açıklamar yaptı.

Haziran ayı sonunda hayatın normale döneceğini düşündüklerini belirten Davarcı, Kızıldağ’da Futbol Turnuvası’nın Haziran ayı sonunda başlayabileceğini kaydetti.

Davarcı, açıklamasında şunları söyledi:

“Türkiye Futbol Federasyonu, liglerle ilgili az önce “En erken Haziran ayında oynanabilir” açıklamasını yaptı. Biz de zaten bu doğrultuda düşünüyorduk. Kızıldağ’da Futbol Turnuvamız Haziran ayı sonunda başlayacak. O tarihe kadar hayatın daha normale döneceğini düşünüyoruz. Devletimizin tüm kurumları ile aldığı tedbirler, vatandaşlarımızın hassasiyeti ile birlikte bu işi kısa zamanda atlatacağımıza inancımız tam. Biz, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak saha bakımından tutun da takımlarımıza verdiğimiz sözler ve ulaşımla ilgili planlamaları dahil turnuvamız planlanan tarihte başlayacakmış gibi çalışıyoruz. Adanalıar, Karaisalılılar ve tüm vatandaşlarımız evinde kalsın, biz onlar için spor için çalışmaya aralıksız devam ediyoruz.”

1,153 total views, 1 views today

Bir cevap yazın