Daldaban’dan hizmet vurgusu

ADANA’nın Çukurova İlçesinde 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanan Adnan Daldaban, mahalle sakinlerine bir çağrı yaparak hizmet vurgusunda bulundu.

İlçenin Salbaş/Yeni Mahalle Muhtar Adayı Adnan Daldaban, ekibiyle birlikte bire bir görüşmelerle seçmenden destek istiyor. Hizmet vurgusu yapan Daldaban, “İlgiye ve hizmete hasret kalan halkımız için geldik, halkın sesini duyurmaya hakkını aramaya geldik, güler yüz ile güzel hizmet için geldik, el ele gönül gönüle vermeye geldik.” ifadelerini kullandı.

Mahalle’yi adı gibi güzel bir bölge haline getireceklerini belirten Daldaban, belediyecelik tecrübesi ile hizmette sınır tanımayacaklarını kaydetti.

Daldaban, “Bu seçimde vaatler ve projeler yarışmalı biz çok önemli işler üzerinde çalışıyoruz. 5 yıllık görev süremiz boyunca mahallede somut anlamda bir değişim göreceksiniz. Biz bunu açıkça tahattüt ediyoruz. Eğer sözlerimizi tutmassak getirdiğiniz gibi götürme hakkına da sahipsiniz. Ama biz yapamayacağımız hiç bir şeyin altına girmeyiz, bunda müsterih olun.” dedi.

307 total views, 1 views today

Bir cevap yazın