Çulhaoğlu: “İyi ve cesurların iktidar yürüyüşünü Adana’dan tüm ülkemize duyuracağız”

İYİ Parti Adana Milletvekili Çulhaoğlu, “Meslek kuruluşlarını, STK’ları ziyaret edeceğiz. Esnafımızla buluşacağız, vatandaşlarımızla dertleşecek, sorunlarını dinleyeceğiz. İYİ ve cesurların seslerini, iktidara yürüyüşünü, tüm ülkemize duyuracağız” dedi

İYİ Parti, 28-29 Mart’ta Adana’ya büyük bir çıkarma yapacak. İYİ Parti’nin üst düzey yöneticileri, Adana merkez ve ilçeleri tek tek gezip vatandaşların, esnafların ve STK’ların sorunları dinleyecek, partiye katılanlara rozetleri takılacak, diş polkliniği ve Sarıçam İlçe Başkanlığı’nın yeni binasını açılışları yapılacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Millet Bizi Çağırıyor” diyerek başlattığı il ve ilçe gezileri çerçevesinde Genel Merkez Başkanlık Divani üyeleri, Milletvekileri, GİK üyeleri 28-29 Part’ta Adana’yı karış karış gezecek. İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, İYİ Parti’nin Adana çıkarması ile ilgili açıklama yaptı.

İYİ Parti olarak her hafta heyetler halinde il ilçe gezilerinde vatandaşları,esnafları, STK’ları ziyaret ederek sorun ve isteklerini birinci ağızdan dinlediklerini ifade eden Milletvekili Çulhaoğlu, “Bu hafta Teşkilat Başkanımız, Bayındırlık ve İskan eski Bakanımız Koray Aydın başkanlığındaki heyet Adana’da İYİ Parti üye katılım ve hemşehrilerimizle buluşma proğramına güçlü bir heyetle geliyor. Ankara Milletvekilimiz Teşkilat Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Oral,  GİK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, GİK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Mersin Milletvekili Behiç Çelik, GİK Üyesi Mersin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, GİK Üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy, GİK Üyesi Süleyman Sırrı Özdolap, GİK Üyesi Şükriye Sevin Çağlayan, Teşkilat Başkan Yardımcısı  Faysal Hacımustafaoğlu, Mahalli İdarelerden Sorumlu  Başkan Yardımcısı Şule Gök Tüdeş, Kurucular Kurulu Üyesi Birol Büyüköztürk, Kurucular Kurulu Üyesi Sıtkı Polat, Kurucular Kurulu Üyesi Nihal Ağca, Kurucular Kurulu Üyesi Sinem Uludamar ile birlikte 28-29 Mart günlerinde şehrimizde çeşitli proğramları icra edeceğiz” dedi.

Proğram çerçevesinde 28 Mart Pazar günü saat 12.00’de Atatürk Aski Spor Salonu’nda İYİ Parti üye katılımı yapılacağını, saat 16.00’da Diş Polikliniği açılışı ile saat 17.00’de de Sarıçam İçe Başkanlığı yeni binasının açılışlarının yapılacağını ifade eden Milletvekili Çulhaoğlu şunları söyledi:
“29 Mart Pazartesi günü ise şehrimizin ilçelerinde çeşitli proğramlar icra edeceğiz. Bu çerçevede Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Ceyhan, Karaisalı, Sarıçam, Kozan ilçelerimizde teşkilatlarımız ve vatandaşlarımız ile buluşacacağız. Meslek kuruluşlarını, STK’ları ziyaret edeceğiz. Esnafımızla buluşacağız, vatandaşlarımızla dertleşecek, sorunlarını dinleyeceğiz. İYİ ve cesurların seslerini, iktidara yürüyüşünü, tüm ülkemize duyuracağız.”

556 total views, 1 views today

Bir cevap yazın