Çukurova Kaymakamı Kaya’dan Salbaş’taki okullara ziyaret

Güven ÖZGÜL/ADANA, (DHA)-

Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı ile birlikte pandemi nedeniyle uzun süre sonra açılan köy okullarını ziyaret etti.

Bu kapsamda ilçeye bağlı Salbaş Mahallesi’ndeki köy okulu statüsü taşıyan Salbaş İlkokullu, Salbaş Şehit Zeki Kütük Ortaokulu ve son olarak Salbaş Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Kaymakam Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Dağlı, okul müdürlerinden eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler alarak okullardaki Covid-19 önlemlerini de yerinde inceledi. Öğretmen ve öğrencilerle de bir süre sohbet eden Kaymakam Kaya, yeni dönemin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Çukurova Kaymakamı Kaya, burada DHA Muhabiri Güven Özgül’e yaptığı açıklamada, “Şunu gördük okula geldigimizde öğrenciler veliler ve hemde öğretmenlerimiz okulu çok özlemişiz. Özellikle öğrencilerin okulu ne kadar özlediğini gördük. Maalesef pandemi nedeniyle uzun süre eğitim ve öğretime ara verilmek zorunda kalındı. Buda hem öğrencilerimizi hemde öğretmenlerimizi çok üzdü. İnşallah 1 Mart’tan itibarende merkezdeki okullarımızda kademeli olarak açılacak.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Kaya, ayrıca burada mahalle muhtarlarıyla yaptığı görüşmede, güvenlik önlemlerini arttırmak amacıyla Salbaş Mahallesi’nde Jandarma Karakol Komutanlığı kurulacağının da müjdesini verdi.

1,003 total views, 1 views today

Bir cevap yazın