Büyüköztürk’ten Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke çıkarması

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Dr. Birol Büyüköztürk, il kongresi çalışmaları kapsamında Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ilçelerine bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Koranavirüs önlemleri kapsamında yaklaşık 50 araçla ilçeleri ziyaret ederek teşkilatlarla ve il delegeleri ile biraraya gelen Büyüköztürk, nasıl bir il başkanlığı modeli sergileyeceğini anlatıp yapacağı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Yaklaşık 500 kişilik bir ekip kurarak seçmene İYİ Parti’yi ve Meral Akşener’i anlatacaklarını dile getiren Büyüköztürk, Adana’da ve Türkiye’de yaptıkları çalışmalarla ses getireceklerini belirtti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Teşkilât ziyaretlerinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Büyüköztürk,
“Bugün Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ve İmamoğlu ilçelerimizi; Milletvekilimiz Metanet Çulhaoğlu, Çukurova İlçe Başkanımız İlker Akça, Sarıçam ilçe Başkanımız Ahmet Köse, Karaisalı ilçe Başkanımız Mehmet Koca, İl Başkan yardımcılarımız Yunus Erik, Hamit Yılmaz ve Zeki Bani, Çukurova Belediye Başkan yardımcımız Azime Kocacık, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimiz Sertaç Durak ve Bahadır Ceyhanlı, Çukurova Belediye Meclis üyelerimiz Nevzat Hız, Arik Aktaş, Mithat Arslanoğlu, Sarıçam Belediye Meclis üyemiz Uğur Ay, Seyhan Belediye Meclis üyemiz Batur Eroğlu,Adana İl Yönetim Kurulu üyelerimiz, Kozan ilçe teşkilatımızadan Mustafa Sertelli, Adnan Enişte, İbrahim Yıldırım ve Adana’dan birçok arkadaşımızla ziyaret ettik…
Misafirperverliklerinde dolayı ilçe Başkanlarımıza, delegelerimize ve partililerimize şükranlarımı sunuyorum…
Ayrıca bana refakat ederek beni yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

1,021 total views, 1 views today

Bir cevap yazın