Boyvadaoğlu’ndan Karaisalı İlçe Teşkilatına teşekkür ziyareti

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Genel Merkez Yöneticisi Mehmet Arslan ve il yönetim kurulundan oluşan heyet Karaisalı İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İYİ Parti Adana 2’nci Olağan Kongresi’nin ardından ilçe teşkilâtlarına teşekkür gezisi gerçekleştiren il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Karaisalı’da partililerle bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Boyvadaoğlu, kongrenin geride kaldığını belirterek, “Artık arkamıza bakmayacağız. Eğer bakarsak öndeki taşa takılıp yere düşeriz. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. İYİ Parti’yi Adana’da birinci, Genel Başkanımız Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı yapmak için tüm teşkilâtımızla birlikte var gücümüzle çalışıp hedefimize ulaşacağız. Allah izin verirse Adana İYİ Parti’nin kalesi olacak.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca ise, “Bugün ilçe teşkilatımızı ziyaret eden il başkanımız Sayın Göktürk Boyvadaoğlu ve genel merkez teşkilat başkan yardımcımız sayın Mehmet Arslan ve il başkan yardımcılarımız, il yöneticilerimiz, ilçemizi ziyaret ettiler. İlçemize yaptıkları ziyaretten dolayı teşkilatım adına teşekkür ederim.” dedi.

1,217 total views, 1 views today

Bir cevap yazın