Başkan Kocaispir bir maaşını gıda yardımı için bağışladı

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, koronavirüs ile mücadelede il yönetimi olarak biz de varız dedi.

Türkiye’de ve Adana’da Covid-19 bulaşının daha fazla yayılmaması adına toplumsal mücadeleye dönüştürülen #evdekal kampanyaları sonrasında, maddi durumu elverişli olmayan vatandaşların evden dışarı çıkmaması sonrasında pandemi haricinde yaşam için zaruri ihtiyaçların karşılanması noktasında, Valilik ve Kaymakamlıkların yanı sıra sivil toplum kuruluşları da büyük bir mücadeleye başlamıştı.

Bu toplumsal harekete kayıtsız kalamayan AK Parti Adana İl Yönetimi de bin aileye yardım kolisi dağıtmak üzere çalışmaya başladı.

Konuyla ilgili konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Adana AK Parti İl Başkanlığı olarak, 1000 ailemiz için hazırladığımız gıda kolilerimizi yönetim kurulu üyelerimiz ile yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz Gün birlik olma günüdür Bu zorlu günleri, dayanışma ve el birliği ile hep birlikte aşacağız.” ifadelerini kullandı.

KOCAİSPİR BİR MAAŞINI BAĞIŞLADI

Öte yandan bir diğer AK Partili isim olan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir de, kampanyaya duyarsız kalmayarak bir maaşını Yüreğir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağışladığını açıkladı.

884 total views, 1 views today

Bir cevap yazın