Baba’dan oğluna sürpriz doğum günü kutlaması

ADANA’nın Çukurova ilçesinde esnaflık yaparak geçimini sağlayan Osman Bereket (50), ailesinin tek oğlu olan Bilal Musa Bereket için sürpiz yaparak doğum günü kutlaması yaptı.

Sürpriz kutlama, ilçenin Salbaş Mahallesi’nde bulunan bir mekanda yapıldı. 24 yaşına giren oğlunun doğum gününü unutmayan düşünceli baba, arkadaşlarıyla birlikte oğlu Musa Bereket’i sürpriz’in yapılacağı mekana çağırdı. Burada bir süre oturup sohbettikleri esnada pastaneden sipariş edilen yaş pastanın gelmesiyle birlikte “İyiki Doğdun Musa” sesleri eşliğinde sürpriz yapıldı. Oğul Musa Bereket’in pastanın üzerinde bulunan mumları üflemesiyle günün anısına toplu fotoğraf çekimide yapıldı.

Yaptığı organizasyon için babasına teşekkür eden Musa Bereket, özel günlerde hatırlanmanın önemine vurgu yaparak çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Baba Osman Bereket ise ailesinin tek oğlu olan Musa Bereket’i mutlu etmek amacıyla böyle bir sürpriz tertiplediklerini belirterek, oğluna yeni yaşında sağlık ve huzur temenni edip hayırlı ömürler diledi.

1,124 total views, 2 views today

Bir cevap yazın