Ayyüce Türkeş balon çıktı! “Sipariş anketlerle kendini yüksek göstertiyor”

Adana’da yayın yapan Radyo Efsane’nin moderatörü ve kilithaber’in yorumcusu Recep Özcan, Ayyüce Türkeş’in fiyaskoya imza attığını kaydetti.

Özcan, Türkeş ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Hiç iddiası olmayanlar isimler dahi kendisinj çok üst seviyede göstermek için yanıltıcı anket sonucu paylaşmaktadır. Bunun son örneğini ORC anket firması ile yaşadık. Bu ORC firması geçtiğimiz yılda yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kılıçdaroğlu’nu 52 bandında, Erdoğan’ı ise 44 bandında gösteriyordu.” dedi.

Özcan, Türkeş’in sipariş anketlerle fiyaskoya imza attığını belirterek, “E şimdi ORC’nin Adana özelinde yaptığı ankete baktığınızda Zeydan Karalar %34, Kocaispir %28, Ayyüce Türkeş ise %24,5 çıkmış. Aslında bu anket baştan aşağı bir fiyasko. Ayyüce Türkeş’in %24,5 gibi bir olasılığı yok kardeşim.” ifadelerine yer verdi.

“BABASINI KULLANIYOR”

Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Babanın ismini kullanmaya çalışıyorsun iyi hoş da siz babanızın kurmuş olduğu partiye ihanet etmişsiniz. Adana’da böyle bir durumla nasıl bir yerlere geleceksiniz. Babanızı kullanmayı bırakın, kendi benliğinizi ortay koyun.”

778 total views, 2 views today

Bir cevap yazın