Aladağ Belediye Başkanı Özdemir: “Emeğe saygısızlık kabul edilemez”

Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir, ilçede düzenlenen futbol turnuvası için ağır eleştiriler yapan Enes Yüce isimli kullanıcıya sosyal medya hesabından cevap verdi.

Başkan Özdemir, klavye başından sallamanın hizmet getirmediğini ifade ederek, turnuva hazırlıklarının hummalı bir şekilde devam ettiğini bildirdi.

“EKSİKLİKLER VARSA ELEŞTİRİLER OLUR”

Kemal Özdemir’in radarına giren Enes Yüce ise bu paylaşımın altına yorum yazarak Aladağ Belediye Başkanı’na cevap verdi.
Yüce, “Aladağ Futbol Turnuvası siyaset üstüdür. Turnuvamızın ileriye gitmesi için gerekli eleştirilerimizi yaptık ve yapacağız. Yaptığımız eleştiriler A partisi ve B partisine özel eleştiriler değildir. Önceki dönemlerde de Mustafa Akgedik Başkanımızın almış olduğu kararları da eleştirdik ve protesto amaçlı turnuvaya katılmadık. Kemal Özdemir Başkanımız döneminde de turnuva anlamında eksikler görürsek eleştirimizi yapacağız. Turnuvaya katkı veren herkesin emeğine yüreğine sağlık. Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

“EMEĞE SAYGISIZLIK KABUL EDİLEMEZ”

Aladağ’da 30 yıl sonra seçim kazanan CHP’li başkan Kemal Özdemir ise bu sözlere yönelik şunları kaydetti:

“Eleştiri önemlidir ancak emeğe saygısızlık kabul edilemez. Lütfen eleştirilerinizi yaparken emek veren kişilere saygı göstermeyi unutmayın.”

342 total views, 1 views today

Bir cevap yazın