AK Parti Karaisalı İlçe Başkanlığına 7 isim aday

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI, (SHA)-

AK Parti’de kongre süreci yaklaşırken il ve ilçe teşkilatlarında hareketli günler yaşanmaya başladı.

Müslüm ÖVEÇ

Karaisalı’da 3 dönem AK Parti İlçe Başkanı olarak görev yapmış ve daha sonra dava bayrağını Ünal Işık’a bırakan kurucu ilçe başkanı Müslüm Öveç, Karaisalı’daki başarılarını ilk yıllarda olduğu gibi daha yukarı taşımak için yeniden AK Parti Karaisalı İlçe Başkan Adayı olacağı öğrenildi.

Ünal IŞIK

Kurucu başkan Müslüm Öveç’ten bayrağı devralan ve uzun süre Karaisalı’da AK Parti’nin gücüne güç katarak başarılı bir ilçe başkanlığı dönemi geçiren Ünal Işık’ın da yeniden adaylığını açıklayacağı ve partinin ileri gelen isimleriyle görüşme halinde olduğu belirtildi.

İlyas KARABULUT

Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı ve önceki dönem Karaisalı’dan Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapan “Güreş Baba” lakaplı İlyas Karabulut’un da ilçe başkan adaylığı için yoklama yaptığı iddia edildi.

Hasan Hüseyin KUŞÇU – Sebahattin DEMİRCİ – Mustafa EKİCİ – Cavit NAMDAR

Karaisalı kulislerine yansıyan bilgilere göre, AK Parti’den Karaisalı Belediye Başkanlığı yapmış olan Hasan Hüseyin Kuşçu’nun da ilçe başkan adayı olacağı konuşulurken, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve önceki dönem ilçe başkanlığı görevini yürüten Mustafa Ekici’nin de aday olmak istediği öğrenildi.
Öte yandan kulislere yansıyan diğer ismin Sebahattin Demirci olduğu kaydedilirken, mevcut başkan Cavit Namdar’ın ise bazı nedenlerden dolayı aday olamayacağı iddia edildi.

1,915 total views, 1 views today

Bir cevap yazın