İYİ Parti Adana’da Batur Eroğlu sesleri

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı’nda ilçe kongrelerin ardından kulisler hareketlendi. İl kongresi öncesi Çukurova, Yüreğir, Seyhan ve birçok ilçe teşkilatının mevcut İl Başkanı Veysel Yıldız’ın yerine Batur Eroğlu’nu destekleme kararı aldığı öğrenildi.

Geçmiş dönem Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Hasan Batur Eroğlu, son günlerde ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek nabız yokluyor. Seyhan, Çukurova ve Yüreğir İlçe Başkanlarıyla bir araya gelen Eroğlu, sosyal medya hesabından birlikte çektirdikleri fotoğrafı “Loading…” notuyla paylaştı.

İYİ Parti’nin 8. kuruluş yıl dönümünü de unutmadı. Eroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Çoklar diye korkmadık, azız diye çekinmedik. Düşmanlarımız etrafımızda ocak gibiydi, biz de ateş idik. Mensubu olmaktan her daim onur ve gurur duyduğum yuvamız İYİ Parti’nin 8. yılı kutlu olsun, varlığı daim olsun.”

Kulislerde, Adana’da il başkanlığı için ismi en güçlü adaylardan biri olarak gösterilen Batur Eroğlu’nun önümüzdeki günlerde adaylığını resmen açıklaması bekleniyor.

535 total views, 124 views today

Bir cevap yazın