Durak’tan Aslan’a cevap

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin İYİ Partili Meclis Üyesi M. Sertaç Durak, dün yapılan Temmuz ayı olağan meclis toplantısında Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın iddialarına cevap vermek amacıyla sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Durak, “Kızıldağ’da Başkanımız Zeydan Karalar’ın destekleri ile sürekli hizmet verilmektedir. Ben Büyükşehir Meclis Üyesiyim, Sayın Aslanı’n bahsettiği mesele tamamen yanlış bilgiye dayanmaktadır.” dedi.

Durak’ın açıklamalarından başlıklar şöyle:

KEŞKE ARAYIP SORSAYDI

Şöyle ki, Kızıldağ’da vatandaşlarla görüşüp sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çalışırken bir kaç vatandaşımız Karaisalı Belediye Başkanının “hizmet etmediğini” söyleyince, ben vatandaşımıza
seçim bitti değerli hemşehrim şimdi birlik beraberlik ve hizmet etme zamanı Karaisalı Belediye Başkanımızın’da imkanlar dahilinde yardımcı olduğunu belirttim.Demek ki benim lafımı tersten anlayanlar Sayın Aslan’ı yanlış bilgilendirmiş. Her zaman yaptığımın ve söylediğim sözümün arkasındayım ama söylemediğim, söylemekten hiçap duyacağım bir lafı da kabul etmem mümkün değildir.Gönül isterdi ki Sayın Aslan beni arayıp sorsaydı.

DURAK AİLESİ KİMSENİN MALINI GASP ETMEZ

Ayrıca Durak Ailesi kimsenin malını gasp etmez,çalmaz,kimseye de düşmanlık yapmaz. Amcam Aytaç Durak Adana’ya 50 yıl bürokratlık ve siyasette hizmet etmiştir. Toros Dağlarına milyonlarca sedir tohumu ekmiş hem Ülkemiz de hem Dünya çapında erezyonu önlemede aldığı tedbirlerle Milletimizin takdirini kazanmıştır. Ayrıca Kızıldağ Bizim Ailemizin yüz yıldan fazla çıktığı ecdadımızın yaylasıdır.
Sayın Başkanın Ailemiz için söylediği sözleri kendisine iade ediyorum.

1,539 total views, 1 views today

“Durak’tan Aslan’a cevap” üzerine 1 yorum.

  1. Hizmet noktasında beceriksiz olanlar akıllarınca gündem saptırma yoluna gitmektedirler…Allahın nimetlerinden yoksun Ovacık ilçesini, adeta marka şehir haline getirerek ürünlerini dünyaya satan belediye başkanını örnek alsınlar.Toprağı, suyu, havası ve insanı ile Allah’ın bahşettiği zenginlikleri kullanamayan iş bilmez idareciler başkalarını karalamak suretiyle ancak kendi değerlerini ortaya koyarlar. “Şehr-ül Emin” kavramını anlayamayanlar akl-i melekelerinin ermediği işlerde akıl sahibi kişilere danışarak bu sayede en azından kendilerini o makamlara getirenlere saygılarını göstermiş olurlar.Aklınızı ve enerjinizi başka işlerde kullanacağınıza elinizdeki olanakları harmanlayarak sizi seçen halka hizmet ediniz …

Bir cevap yazın