2’nci el otomobilin güvenilir adresi “Köylü Auto”

ADANA’nın Karaisalı ilçesinde ikinci el otomobil alım satımı yapmak için “Köylü Auto” ismiyle sektöre adım atan Hasan Köylü, şeffaflık ve güven ilkesiyle yola çıktıklarını kaydetti.

Bir dönem Karaisalı Belediye Meclis Üyesi olarak da görev yapan ve her kesim tarafından sevilen ve saygı duyulan Hasan Köylü, ilçede yaklaşık 6 ay önce açtığı “Köylü Auto” işletmesiyle sektöre adım attı.

İlçe merkezinde şık tasarımlı bir mekanla hizmet vermeye başlayan Köylü, “Şeffaf ve güvenilir bir şekilde ikinci el otomobil almak ya da satmak isteyenleri mekanımıza bekliyoruz. İlçemize gerçekleştirdiğimiz bu yatırımın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Köylü, işletmeyi açmadan önce istişare ettiğini ancak olumlu tepkiler almadığını, “olmaz”, “tutmaz”, “gitmez” gibi ifadelerle karşılaştığını belirterek, buna rağmen sektöre girmeye karar verdiğini dile getirdi.
Geçen 6 aylık zaman diliminde işlerinin gayet iyi olduğunu söyleyen Köylü, “Karaisalı her zaman en iyisine, en güzeline layık. Bu kadim ilçeye önemli bir yatırım yaptığımız ve ekonomisine katkı sağladığımız için gururluyuz. İkinci el otomobil almak ya da satmak isteyenler ‘Köylü Auto’ güvencesiyle bize ulaşabilirler. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Her adımlarını şeffaflık ve güven ilkesiyle attıklarının altını çizen işletme sahibi Köylü, “Bizde her şey çok açık ve net. Her şey somut bir şekilde ortada. Müşterilerimizin güvenini kazanmak bizim için çok önemli. Bu bilinç ve sorumlulukla hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Köylü Auto” 6 ay önce Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum ve Kamu Kurumları temsilcilerinin yoğun katılımıyla açılışını gerçekleştirmişti.

ÖZGÜL’DEN ZİYÂRET

DHA Muhabiri Güven Özgül, askerlik görevini yerine getirmesinin ardından ilk ziyaretini “Köylü Auto”ya yaptı. İşletme sahibi Hasan Köylü ile biraraya gelen Özgül, hayırlı ve uğurlu olması yönünde temennilerini iletip ev sahipliği için teşekkürlerini dile getirdi.

Köylü’de ziyareti için Özgül’e teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti ifade etti. Görüşme, çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

713 total views, 2 views today

Bir cevap yazın