10’uncusu himaye edilen Kızıldağ Futbol Turnuvası başladı

ADANA’nın Karaisalı ilçesine bağlı 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda 10’uncusu organize edilen Köyler Arası Futbol Turnuvası, geçen sezonun şampiyonu Gildirlispor ile Yağıbasanspor takımları arasında oynanan müsabaka ile başladı. Turnuvanın başlama vuruşunu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu yaptı.

Karaisalı Kaymakamlığı himayesinde, Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda, Karaisalı Belediyesi ve Karaisalılar Derneğinin destekleriyle organize edilen turnuvanın açılış maçında gol sesi çıkmadı. Geçen sezonun şampiyonu Gildirlispor ile Yağıbasanspor takımları arasında oynanan müsabaka 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Burada bir konuşma yapan Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, 10 ay önce ilçeye atandığını belirterek, “Geldiğim günden beri hep bu turnuvadan bahsettiler. Bende gelip bunu yerinde gördüm ve çok haklılarmış. Muhteşem bir ambiyans var burada gerçekten. Ayrıca turnuvaya katkı sağlayan ve emek veren herkese teşekkür ederim. İnşallah kazanan murtçu kardeşliği olacak.” dedi.

Başkan Zeydan Karalar ise Karaisalılar’ı çok sevdiğini ifade ederek, “Spor’un hem sağlığımıza hem dostluğumuza faydalı olduğunu biliyoruz. Ayrı ayrı köylerden gelen kardeşlerimizinde burada birlikte olmalarını diyalog kurmalarını sağlıyoruz. Karaisalı’da böyle bir etkinliğe destek veren bir belediyenin başkanı olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Karaisalı’yı, Karaisalılar’ı, ve Murtçularıda çok sevdiğimi belirtmek istiyorum” dedi.

Öte yandan 4’lü grupta 16 takımın mücadele edeceği turnuva 21 Ağustos Pazar günü oynanacak final müsabakası ile sona erecek.

442 total views, 1 views today

Bir cevap yazın