‪CHP’li Bulut, Salbaş ve Karaisalı’da Esnaf Gezdi

Güven ÖZGÜL | İlk olarak Salbaş’ta esnafları gezen CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, burada bir süre vatandaşlarla sohbet etti.
CHP Adana Milletvekili Bulut’a tarım ve hayvancılıkla ilgili sorunlarını ileten Salbaşlılar, konuyla ilgili çözüm odaklı çalışma yapılmasını istedi.
Sorunların çözümü noktasında elinden geleni yapacağını söyleyen CHP’li Bulut, vatandaşların talep ve şikayetlerini bir bir not aldı.
Kocatepe Mahalle Muhtarı Osman Işıklı ve Pirili Mahalle Muhtarı Altan Yıldız’ın da bulunduğu ziyaret sonrası Karaisalı’ya geçen Bulut, ilk olarak CHP Karaisalı ilçe başkanlığını ziyaret etti.
Burada partililerle bir süre sohbet ettikten sonra Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren ve Kadın Kolları Başkanı Şenel Çileli ile esnaf ziyareti yapan Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Karaisalıların talep ve şikayetlerini dinlerken not almayı ihmal etmeyen Adana Milletvekili Bulut, çözüm üretme noktasında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.
Esnaf ziyaretleri sırasında Eczacı Meslektaşı Kazım Şen’e de konuk olan CHP’li Bulut, Adana ve ülke gündemine dair görüş alışverişinde bulundu.

1,233 total views, 1 views today

Bir cevap yazın