Zeki Bani G.İ.K adaylığını açıkladı

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Adana Kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Zeki Bani, 19-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İYİ Parti 2’nci Olağan Kurultayı’nda Genel İdare Kurulu üyesi adaylığını açıkladı.

Kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi Bani, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üst kurul delegelerinden destek isteyerek, “İYİ Parti Adana Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladığım akabinde İl Başkan Yardımcısı olarak devam ettiğim çalışmalarıma; İYİ Parti iktidarının yaklaştığı bir dönemde, her fırsatta altı oyulan tüm millî değerlerimizin, kurumsal kimliğimizin onarılması sürecine hazır bir İYİ Parti için, ülkemizin doğusundan batısına sivil toplum faaliyetlerinde ve saha çalışmalarında bulunmuş bir vatansever kardeşiniz olarak yaşamış biri olmaktan onur ve gurur duyuyor ve sizlerin desteğini arzu ediyorum.” dedi.

MİLLETİN UMUDU İYİ PARTİ

Bani, İYİ Parti’nin memleket ve millet için umut olduğuna dikkat çekerek, “Geleceğimizin git gide karartıldığına erken yaşlarda şahit olmaya başlayan, kurumsal kültürümüzü, millî kaynaklarımızı, millî değerlerimizi yıkmaya çalışan iktidara dur demek isteyen bir kardeşiniz olarak, farklı kademelerinde görev aldığım, verdiğimiz zorlu demokrasi mücadelesi neticesinde kurulan İYİ Parti’mizin Türkiye için, memleket için ve Milletimiz için umut olarak yükselişine şahitlik etmekten onur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

DESTEK İSTEDİ

Bani, “Bu vesile ile İYİ Partimizin Genel İdare Kurulu’na aday olduğumu bilgilerinize sunar, İYİlerin iktidarına doğru oylarınızla sorumluluk yüklemenizi temenni ederim. Tüm İYİ çalışma arkadaşlarımıza başarılar dilerim. 2. Olağan Kongremiz hayırlara vesile olsun.” ifadelerine yer verdi.

1,374 total views, 1 views today

Bir cevap yazın