Zafer Partisi Adana İl Teşkilatı komple MHP’ye katıldı

ADANA’da Zafer Partisi’nden istifa eden il yönetimi ve 87 kişi törenle Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı.

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa, dün yaptığı açıklamada tüm yönetimin ve parti üyesi 87 kişinin kendileriyle birlikte istifa ettiğini söyledi.

Açıklamanın ardından bugün istifa eden partililer düzenlenen törenle MHP’ye katıldı. MHP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende konuşan Ayhan Binboğa, “Çocukların, mazlumların, sivil insanların bombalandığı bir savaşta eğer Zafer Partisi’nin bir milletvekili adayı ‘Allah İsrail ordusuna güç kuvvet versin’ deyince ilk tepkiyi gösteren şahsım ve Adana teşkilatıdır. Bunun üzerine de hiçbir işlem yapılmamıştır. Bizim istifa sürecimiz bu şekilde gelişti. İstifamızı verdik. Biz gerçekten yuvamıza geldik. Bizleri kabul ettikleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“DÜŞMAN OKLARINI TAKİP ETTİĞİMİZDE HAKİKATİ BULURUZ”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, katılım töreninde yaptığı konuşmada;

Zafer Partisi Eski İl Bşk. Sn. Ayhan Binboğa ve yönetiminin yapmış olduğu istifa açıklamasında da gördüğümüz gibi düşman oklarını takip ettiğimiz zaman, doğru olanı, hakikati bulmanın en kolay yolu olduğunu görüyoruz. Zafer Partisinde bir dönem de olsa mutlaka haklı gerekçeleri ile siyasi tercihini kullanan vatandaşlarımıza buradan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığından sesleniyorum, gelin bir olalım, birlikte olalım, bu ülkeyi de güzel Adana’mızı da birlikte yönetelim. Sn. Ayhan Başkanın da yaptığı açıklama da görüldüğü üzere, Zafer Partisini kuran iradenin Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası, birliği ve dirliği için kurulmadığı, Okyanus ötesi terör unsuru FETÖ’nün amacına yönelik kurulduğu anlaşılmaktadır. Ancak her zaman olduğu gibi bu defa da yine bekası söz konusu olduğunda hiçbir çıkar ve beklenti içerisine girmeden, Önce Ülkem ve milletim sonra partim ve ben düsturu ile siyaset yapan Bilge Liderimizin ön görüsü, feraseti ile Ülkemiz bir uçurumun kenarından dönmüştür. Bu feraset sonucu Cumhur ittifakı 15 Temmuz gecesi Milletimiz tarafından kurulmuş, Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi ile ete kemiğe bürünmüştür. Ve Necip milletimiz ülkenin üzerinde oynanan oyunları görmüş ve yeniden Cumhurbaşkanımız Sn. Tayyip Erdoğan’ı seçmiştir.

Şimdi hangi geçerli sebeple başka partilerde siyaset yapan veya o partilere gönül vermiş vatandaşlarımıza sesleniyorum. İşte Ülkemizin yerelde de istikrarı yakalaması için fırsat hemen önümüzde gelin 31 Mart 2024 tarihinde Adana’mızı Zillet zulmünden kurtaralım ve Merkezi hükumetin desteği ile Cumhur ittifakı farkını gösterelim. Emanet verdiğimiz Belediyelerimizi geri alalım.

332 total views, 1 views today

Bir cevap yazın