Vazgeçtim

Bugün 18 Aralık Cuma.

Zamanında birileri tarafından ilan edilen ”17-25 Aralık yolsuzluk haftası” gündemini koruyup korumadığını,

Bir parti genel merkezindeki saatin 17.25’te çıkarılan pilinin tekrar geri takılıp takılmadığını,

Sayın Meral Akşener’in birilerine sorduğu ”17-25 Aralık hükümete yönelik bir darbe girişimi mi” yoksa ”Bir yolsuzluk ve rüşvet operasyonu mu” gibi sorulara cevap verip vermediği gibi konuları, son anda gündeme getirmekten vazgeçtim.

Aslında yerelde yazı yazan bir yazar olarak, genel politika ve gidişat hakkında yazı yazmak beni aşıyor gibi me geldi, onun için vazgeçtim.

Bundan sonra daha çok yaşadığım bölgenin sorunları üzerinde kafa yormak, daha hayırlı olacak gibi me geldi, o sebeple vazgeçtim.

Vel hasılı vel kelam dostlarımı üzmekten vazgeçtim.

İnancımız, Bizlere hayatımızın her alanında ölçülü ve dengeli olmayı, Aşırılıktan uzak durmayı,İstikamet üzere yaşamayı,sağduyulu ve tutarlı olmayı öğütler.

Onu için ideallerimden,inandığım doğruları yazmaktan vazgeçtim diyemem.

AZ DEĞİL, ÇOK TEŞEKKÜR

Sevgili hemşerim Dr.Uğur ÜNALDI ”Kimler vekilimiz olmalı Son” başlıklı köşe yazısında 100 yıl önceden ilan edilmiş olan 11+2 maddeleri sıralamış, benim için de özel bir paragraf açarak ismimi zikretmiş.
Kendisine kamuoyu huzurunda az değil,çok teşekkür ederim.
Ancak kendisini 13+2 şartına mahkum ederek, bu günkü şartlarda yokum diyor. Siz yoksanız, düşlerimiz bu şartlara bağlıysa, bizi şartları olmayanlar yönetiyor gibi yönetmeye devam edecektir efendim.

Biz birlikte olursak güçlüyüz. Layık olana feragat etmesini de biliriz. Özelden telefon açarak veya mesajla ”Bende bu işte varım” diyenler varsa kamuoyu bilsin isterim. Çünkü ben bilirim ki alemin iyisi ben değilim. Nice iyiler var bu memlekette alem bilir.Hep iyiler yönetsin isterim.

Yüzyıllar ötesinden bize ışık tutmaya devam eden Hz. Mevlana’yı Hakk’a vuslatının 747. yılında rahmetle anıyorum.

Cumanız hayırlı, daha mutlu ve sağlıklı bir haftanız olması dileğiyle efendim.

1,716 total views, 1 views today

Bir cevap yazın