Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı belli oldu!

Türk Güreş Vakfı Adana Şubesi Olağan Genel Kurul toplantısı hafta sonunda Nezihe Yalvaç Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otel’inde yapıldı.

MİLLETVEKİLİ AHMET ZENBİLCİ’DE KATILDI

Kongrede divan Başkanlığına Kemal Sağ, Başkan Yardımcılığına Vahdi Yürekli, katipliklere ise Hüseyin Başçı ve Turgut Ahmet Fakılar seçildiler. Olağan kongreye vakıf üyesi ve Adana milletvekili Ahmet Zenbilci’de katıldı. Faaliyet raporu üzerinde görüşlerini anlatan Başkan Mustafa Dönmez “iki yıllık süreçte pandemi dönemine gelmemiz bizim açımızdan olumsuz olmuştur. Yine bu yıl ise yaşanan deprem felaketi de ülkemizi ve ilimizi olumsuz etkiledi. Yinede elimizden gelen çabayı harcayarak son yılların en güzel çalışmalarına imza attık. Hedefimiz bir tesis yerine kavuşmaktır” dedi.

SEÇİMDE İKİ LİSTE YARIŞTI

Bu arada seçimlerde iki liste yarıştı. Mevcut Başkan Mustafa Dönmez ile bir önceki dönem eski Başkanı İlyas Karabulut divan kuruluna listelerini sundu. 27 üyenin katıldığı seçimlerde mevcut Başkan Mustafa Dönmez 15, İlyas Karabulut ise 12 oy aldı. Başkan Mustafa Dönmez üyelerin oylarıyla yeniden güven tazelemiş oldu.

İŞTE BAŞKAN DÖNMEZ’İN LİSTESİ VE KURULLARI

Başkan Mustafa Dönmez, yönetim kurulu üyeleri Mevlüt Çatan, Hüseyin Başçı, Ali Gökdoğan, Turgut Ahmet Fakılar. Denetleme Kurulu ise Kemal Sağ, Ali Milli ve M. Tevfik Türkmen’den oluştu. Oyların sayılmasından sonra teşekkür konuşması yapan Mustafa Dönmez Genel Başkanımız ve büyüğümüz Ahmet Ayık’ın önderliğinde Adana ve Türk Güreşini kalkındırmaya devam edeceklerini söyleyerek “bir çok projemiz var, üyelerimizin destekleriyle kentimize kalıcı eserler bırakmayı arzuluyoruz” diye konuştu.

ÜÇ KURUCU ÜYEYE PLAKET

Öte yandan Türk Güreş Vakfı Adana Şubesi’nin üç kurucu üyesi  Ali Hikmet Gencer,Tevfik Türkmen ve Hasan Aydoğdu’ya emeklerinden dolayı plaket takdiminde bulunuldu.  Adanaspor Kulübü eski Başkanı ve Türk Güreş Vakfı Adana Şubesi yönetim kurulu üyesi Mevlüt Çatan ise genel kurula büyük bir yaş pasta getirerek büyük bir jest yaptı.

401 total views, 1 views today

Bir cevap yazın