Tuğba Tapsız, yazılarıyla ışık tutacak

Yazar kadrosunu Tuğba Tapsız ile güçlendiren Salbaş Haber Ajansı, “Bakış açını değiştirmek için değil, farklı bakış açılarına yer vermek için; yargılamak için değil, önyargıları ortadan kaldırmak için” sloganıyla büyümeye devam ediyor.

Her Pazartesi yazılarıyla bir çok konuya ışık tutacak olan Tuğba Tapsız, olan biteni objektif olarak kaleme alıyor…

2015-2017 dönemi Çukurova Üniversitesi Diplomasi Kulübü kurucu yönetim kurulu başkanlığı, 2016-2018 yılları arasında Ulusal Gençlik Parlamentosu Yürütme Kurulu Üyeliği, Habitat Derneği Yarını Kodlayanlar Projesi ve Paramı Yönetebiliyorum Projesi eğitmeni, Genç Dostu Kentler Proje elçisi olan Tapsız, her hafta bir konuyu köşesine taşıyacak.
Tapsız’ın ilk yazısı 21 Ekim Pazertesi günü www.salbashaberajansi.com’da yayınlanacak.

Tuğba Tapsız kimdir?

1993 yılında Kadirli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana’da tamamladı. 2017 yılında Çukurova Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Halen Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisidir.

2015-2017 dönemi Çukurova Üniversitesi Diplomasi Kulübü kurucu yönetim kurulu başkanlığı yaptı. 2016-2018 yılları arasında Ulusal Gençlik Parlamentosu Yürütme Kurulu Üyeliği yaptı. Habitat Derneği Yarını Kodlayanlar Projesi ve Paramı Yönetebiliyorum Projesi eğitmeni, Genç Dostu Kentler Proje elçisidir.

1,986 total views, 1 views today

Bir cevap yazın