Salbaş’ta yemek diyince “Kurufasülye King”

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

Adana’dan Karaisalı’ya yada Karaisalı’dan Adana’ya giderken Salbaş’taki Kurufasülye King lokanta salonuna uğramadan geçmeniz çok şeyler kaçırdığınız anlamına gelir.

Yılların verdiği tecrübe ile enfes ev yemeklerinin bulunduğu bu lokanta salonunda hem fiyatlar çok uygun, hem de yemekler çok lezzetli.

Yeni yeri, Salbaş Özsen Petrol karşısında hizmet vermeye başlayan modern lokanta, Çamlıyayladan gelen kurufasülyesiyle ise damaklarınızda bambaşka bir tat bırakıyor.

Sabah 05.30’dan Akşam 20.00’ye kadar açık olan bu lokantada her gün farklı bir yemek bulmak mümkün. Yaz ve kış aylarında klimalı ortamda rahat rahat yemek yiyebileceğiniz bu mekan, aynı zamanda yemeğin ardından istediğiniz kadar çay içme imkanı da sağlıyor.

Baba mesleğini uzun yıllardır sürdüren Kurufasülye King işletmecisi Hüsamettin Yılmaz, başta cenaze yemekleri olmak üzere bir çok organizasyonda yemek siparişi aldıklarını belirtti. Yılmaz, “Düğün, Sünnet, Nişan, Mevlit, Cenaze ve bir çok farklı organizasyonda toplu yemek vermek isteyenler bizlere sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirler.” dedi.

1,103 total views, 1 views today

Bir cevap yazın