Polisten genç kıza doğum günü sürprizi

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

Adana’nın Çukurova İlçesi’nde zabıta ve polis ekipleri, 20 yaşına giren Gülyaren Şahin’e, evine götürdükleri doğum günü pastasıyla sürpriz yaptı.

Beyazevler Mahallesi’nde oturan Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü 1’nci sınıf öğrencisi Gülyaren Şahin hafta sonu yasağı nedeniyle evden dışarı çıkamadı.
Doğum gününü arkadaşlarıyla kutlayamadığı ve eve de kimseyi davet edemediği için üzülen genç kıza babası Hasan Gürsel Şahin bir sürpriz yapmak istedi. Baba, Belediye ve Polis ekiplerine ricada bulundu. Genç kızın üzülmesine dayanamayan ekipler Gülyaren için bir doğum günü kutlaması organize etti. Pasta alan ekipler, genç kızın oturduğu eve gelerek doğum gününü kutladı. Kendisi için hazırlanan sürprize şaşıran ve mutlu olan Gülyaren Şahin, mumları üfledi.

Doğum gününü kutlayan polislere teşekkür eden Gülyaren Şahin, “Çok mutlu oldum, teşekkür ederim kendilerine. Çünkü bu süreçte sürekli çalışıyorlar, üstüne bir de böyle bir jest yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Umarım bu süreç bir an önce geçer.” dedi.

1,125 total views, 1 views today

Bir cevap yazın