Önce teşekkür etti, sonra iddialara cevap verdi

ADANA’nın Çukurova İlçesinde muhtarlık yarışına giren ve 15 oy ile seçimi kaybeden Osman Tunçöz, verilen destek nedeniyle mahalle sakinlerine teşekkür etti.

İlçenin Salbaş Esentepe Mahallesi’nde kıran kırana muhtarlık yarışı yaşandı. Sandıklarda mevcut muhtar Emine Meclis lehine karar çıkarken, rakibi Tunçöz ise 2’nci oldu.

Tunçöz, sonuçlarla ilgili bir açıklama yaparak, “31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde şahsıma karşı göstermiş olduğu teveccüh ve destek için Esentepe mahallesinin değerli sakinlerine sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

“KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM”

Tunçöz, ciddi bir teveccühle karşılaşmanın mutluluk verdiğini kaydederek “Yok sayılabilecek farkın neden ve nasıl kaynaklandığını, Muhtar Emine MECLİS’in bir canlı yayın programında oyların çalındığını iddia ederek Sandık Başkanı ve Sandık kurulu üyelerini töhmet altında bırakmasını kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum.” ifadelerini kullandı.

“İSPATLAMASSA MÜFTERİDİR”

Tunçöz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Müdde-i iddiasını ispatlamakla mükelleftir. İspat edemediği takdirde kendisini müfteri ilan ediyorum.” dedi.

“GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDECEK”

“Mahallem ve sakinlerine bu günden itibaren her türlü konuda yardımcı olmaya devam edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Seçim sonuçları ülkemize, Milletimize, Mahallemiz ve sakinlerimize hayırlı olsun. Bölgemizde seçilen Belediye başkanlarımıza, Meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylık ve başarılar dilerim.”

607 total views, 1 views today

Bir cevap yazın