Muhtar Işıklı Başkan Gibi Çalışıyor

Kocatepe mahallesi’nin çiçeği burnunda muhtarı Osman Işıklı, mahallesinin eksikliklerini gidermek, vatandaşlarına yaşanabilir bir mahalle oluşturmak için canla başla çalışıyor.

Mahallesinin eksikliklerini bir, bir, tespit edip ve aciliyetine göre de yerine getirmek için yerel yönetimlerin kapılarını aşındıran Muhtar Osman Işıklı, yeri geldiğinde kendi imkanlarıyla mahalle sakinlerine hizmet götürüyor.

Çukurova Belediyesi Fen işleri ekipleriyle birlikte mahallede ki bozuk ve aşınmış yolların tespitini yapan Muhtar Işıklı, belediye personelleriyle birlikte gezip her sokağın onarım çalışmasını yerinde takip ediyor.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri, çalışmaların hız kesmeden devam etmesini istiyor.

Muhtar Işıklı ise mahallesinin sorunlarını çözmek için her zaman çalışma ve gayret içerisinde olduğunu belirterek, “Elimizden ne geliyorsa yapacağız mahalle sakinlerimin hiç endişesi olmasın. Biz buraya yatmaya değil, hizmete geldik. Muhtarlık görevimi hizmet yolunda sizlere adayabilmek için her türlü girişimlerde bulunacağım. Bu vesileyle her aradığımızda isteklerimize yanıt veren başta Çukurova Belediyesi Yol İşleri Müdürümüz’e, Belediye Başkanımız Sn. Soner Çetin’e ve emek veren belediye personellerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

1,034 total views, 1 views today

Bir cevap yazın