Muhtar Evren atom karınca gibi

Salbaş’ta özellikle kış aylarında çok sık yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle trafo bağlantı çalışması Yeni Mahalle’de devam ediyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Salbaş Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Evren, özellikle kış aylarında arıza veren ve elektirk kesintilerinin yaşandığı Salbaş’ta trafo bağlantı çalışması yapıldığını söyledi.

Salbaş’taki mevcut trafoların günümüz teknolojik gelişmelerine ayak uyduramadığını ve ihtiyaca cevap veremediğini dile getiren Evren, yüklenici firmanın büyük bir özveri göstererek trafo teçhizatını tepeden temele bütünüyle yenileyeceğini belirtti.

31 Mart seçimlerinde 2’nci kez Yeni Mahalle Muhtarı seçilen Mustafa Evren, çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Mahallenin aydınlatma direklerinin tamirinde, ilaçlama çalışmalarında, asfalt çalışmalarında ve bir çok hizmetin mahalleye gelmesinde yoğun çaba sarfeden Evren, “Mahallemiz için 5 yıldır kesintisiz hizmet verdik. Önümüzdeki süreçte de hizmet için, mahallemizin güzelleşmesi için var gücümüzle çalıyoruz. Mahalle halkımızdan güzel geri dönüşler alıyorum. Takdir edilmek güzel. Hizmetlerimizin devamı gelecek. Bizi izlemeye devam edin” şeklinde konuştu.

882 total views, 1 views today

Bir cevap yazın