ADANA’nın Çukurova İlçesinde seçim yarışına giren mahalle muhtarları yan yana gelip birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
İlçenin Salbaş Yeni Mahalle’sinde muhtar adayı olan 3 isim el ele görüntü verdi, birbirlerine başarı diledi.
Mevcut Muhtar Mustafa Evren, diğer adaylar Adnan Daldaban ve Mustafa Koyuncu’nun elini havaya kaldırıp kardeşlik mesajı verdi.
Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Muhtar Evren, “Uzun süren maraton yarış bitti yerini kardeşlik aldı Yenimahalle‘de her zaman birliktelik vardır kardeşlik vardır.” ifadelerini kullandı.
488 total views, 1 views today

Salbaş Haber Ajansı, tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hizmet veren bir medya kuruluşudur. Misyonumuz, yerel ve ulusal düzeyde en güncel ve önemli haberleri okuyucularımıza sunmaktır. Bağımsız gazetecilik ilkelerimiz doğrultusunda, topluma katkıda bulunmayı hedefliyoruz.