Milletçe alkışlıyoruz

Hep alkışladık bugüne kadar. Yine alkışlamaya devam edeceğiz. Çünkü seviyorlar alkışlanmayı. Kimler.? Kimler olacak. Başta siyasetçiler, sanatçılar. Aslında herkes. Bir alkışlanan ve alkışlayan buluyoruz her zaman. Yanlış yapsada, söylesede alkışlıyoruz. Neden.? Neden olacak. Bizden ya. Ört üstünü örtebildiğin kadar. Ne zamana kadar.? Tamamen bitene kadar, yada çıkarlarımız sona erene kadar. Öv övebildiğin kadar. Ne zamana kadar.?Çıkar bitip sövene kadar. Tarih şahit. O kadar övülüp, göklere çıkarılıp, sonra acımasızca,gerçekten hak edip etmediğini dahi sorgulamadan sövülenlerle dolu sayfalar.

Değer yargılarımız ne kadar değişti farkındamısınız.? Önceliğimiz madde ve şahsi çıkar olduğu müddetçe, gelecek adına ümit mi besliyorsunuz.? Başta kendime,size soruyorum beyefendi, Hanımefendi. Neden eskiye özlem duyar oldu insanlar. Halbuki bu kadar varlık içinde, lüks bir hayat yaşamıyorlardı eskiler. Eskiden de her şey alınıp satılırdı ama en azından insanlar birbirini ve dostlarını bu kadar satmazlardı da onun için özlem duyar eskiye.

Gelin milletçe alkışlayalım,
Başlarında Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarıyla birlikte Türkiye Cumhuriyetini kuran Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarını, Bu güne kadar ve bugün yürütülen ”Barış Pınarı Harekatı”ndaki mücadelesini ve başarısını. A milli futbol takımını ve özellikle kalecimiz Mert’i. Çünkü onlar alkışı gerçekten hak edenlerdir.

Milletçe alkışıyoruz efendim. 👏

1,174 total views, 1 views today

Bir cevap yazın